Vill du vara den nya länken mellan vår Support, Utveckling och Säljorganisation?

Om oss,

Vi har vår bas i Stockholm, Solna men har även ett kontor i Piteå. Vi levererar säljstödssystem och artikelinformation (tidigare kallat VCD) till dagligvaruhandelns säljkårer och säljbolag. Argus är en av Nordens största säljstödsystem för dagligvaruhandeln. Vi har över 100 kunder i varierande storlek, från marknadsledande företag till mindre aktörer. Vi äger systemen och styr utvecklingen av Argus-CRM och VCD tillsammans med och för våra kunder. Vårt fokus ligger på användarvänlighet i systemen. Bland våra kunder hittar du företag som Santa Maria, Njie, Barilla, Findus och Orkla. Nordman & Co sysselsätter idag 15 personer och omsätter ca 21 miljoner.

Om dig,

Du har högskole-/universitetsutbildning med inriktning på programvaruutveckling. Vi tror att du också programmerar en del på fritiden och har lätt för att lära dig nya saker. C/C++ utveckling i Windows-miljö C# och .NET är de språk vi använder idag. Det är en hel del att lära sig på egen hand och även om du inte är fullstack programmerare just nu skall du ha en grundläggande och dokumenterad förståelse för programmering och ”script”. Du kommer att behöva förstå och lösa svårare supportärenden och därför är det meriterande om du jobbar (eller nyligen jobbat) som support, it-tekniker eller motsvarande. Du har lätt att kommunicera internt med support-tekniker, utvecklare och KAM och externt med kunder och IT-chefer. Du har lätt att förstå och dokumentera processer.

Om Anställningen,

De första månaderna kommer du att sitta i vår kundsupport. Efter cirka 4 månader eller då du kan våra applikationer utan och innan kommer du att arbeta med utveckling. Ditt jobb kommer till en början att bestå av att lära dig komplexa processer som EDI och kundspecifika gränssnitt och rapporter. Du kommer även att behöva skapa dokument och ritningar där det saknas.

Vi kommer att lära dig att skapa gränssnitt och rapporter. Tillsammans med produktchefen ansvarar du för att testa nya releaser. Du kommer även att delta och/eller leda IT-projekt, vilket kommer att korta implementationstiderna, avlasta utvecklingen och viktigast av allt, höja servicegraden.

Du kommer att behöva vidareutbilda dig inom områden som Teknik, Säkerhet, projektledning, programmering osv.

Du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Oavsett om du är nästa IT-chef, CTO, ”Developer Support Engineer” eller ”Software Developer” får du möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete.

Maila din ansökan till jobb@nordman.se