Säljstöd och crm för dagligvaruhandeln

Vi tror på mätbara aha-upplevelser

Nordman är en av Nordens största producenter av säljstödsystem för dagligvaruhandeln. Om du äger ett företag som Cloetta, Findus och Orkla använder du redan våra verktyg. Men varför ska du som har 5, 15 eller 50 anställda välja oss?
Till viss del handlar det om de grundläggande sakerna, som att du gör ett knapptryck i systemet istället för fem. Att det ingår löpande uppdateringar och nyheter. Och att mer än hälften av våra anställda har jobbat som chefer eller haft säljansvar inom dagligvaruhandeln. Eftersom vi pratar samma språk som du blir det lättare att ge dig snabb och rätt hjälp.

Sedan handlar det om allt det där andra. Som att vi kan optimera logistikflöden och ge dig tips på vad som kan öka din försäljning. Att du istället för ett säljstöd får ett komplett system och en struktur för allt som har med kunderna att göra. Och att vi fortsätter utvecklas tillsammans med dig som använder tjänsterna.

När du blir sugen på att testa ett system som även gör säljkåren nöjd och happy, som en av våra kunder uttrycker sig – hör av dig.

Nordman grundades

Medarbetare

Antal kunder

Artiklar sålda genom Argus 2017

Hur allt startade

Ett internt CRM-system för Arvid Nordquist-koncernen, en entreprenörsdriven försäljare och en doktorand i atomfysik som hellre ville bygga databaser. Det var så Nordman & Co började.

”Argus CRM tog sina första stapplande steg 1997. Jag kom i kontakt med det när jag anställdes som försäljningschef några år senare.

Att försöka komma ut på marknaden med ett system som bara hade en kund, som också var dess ägare, visade sig vara en utmaning. Det tog tre månader innan jag fick visa upp systemet för en möjlig kund och ytterligare tre månader innan vi skrev kontrakt.

Redan från den första dagen har vi haft en tydlig tanke. Att med hjälp av kunderna skapa det system de ville ha. De första åren fanns det inget tak för utvecklingen, precis som det ska vara. Det kunderna önskade byggde vi. Det var också där vi lade grunden till det förtroende vi lever på än i dag.

Efter fem år var jag med och köpte loss Nordman & Co. Då var vi två anställda, jag och Sissi. Givetvis fanns även Keyvan Haghighat – doktoranden i atomfysik som hellre ville bygga databaser – med som programmerare. Det är tillsammans med honom som jag nu äger Nordman.

Jag tänker ofta tillbaka på den här tiden. Jobbmässigt har jag aldrig varit med om något tuffare. Vi två jobbade dygnet runt för att få ihop allt och efter några månader kom belöningen.

Proppen släppte, vi fick fyra nya kunder och växte till fem personer. Vi flyttade från Sundbyberg till Södermalm. Vi fick ytterligare fem anställda, hade snart 50 CRM-kunder och ytterligare 100 kunder på VCD-sidan.

I dag har vi kontor i Solna och Piteå, är 19 medarbetare och har blivit Nordens största producent av säljstödsystem för dagligvaruhandeln.”

– Peter Norgren, vd Vitec Nordman AB

Nordman, gamla kontoret
Keyvan och Peter på Nordman
Pocket Argus

”Jag är nöjd med allt eftersom vi slipper strulet. Ett knapptryck så är vi i ordermiljön.”

Peter Green, säljare & coach, Metsä Tissue

Frågor?

Hör av dig

Skicka ett mejl

Jessica Wester
Senior key account manager
jessica.wester@nordman.se

Ring oss

08-442 45 80 (växel)

Hälsa på & skicka post

Vitec Nordman AB
Gårdsfogdevägen 18B
168 67 Bromma

Vitec Nordman AB
Västra Kajvägen 4
941 38 Piteå

Sociala medier