Nordman & co AB söker nu ytterligare en medarbetare till vårt kontor i Piteå där huvudsakliga arbetsuppgiften till en början är att ta emot kundsupportsamtal och på sikt även arbeta som first-line support så vi kan ta emot fler kunder för våra system Argus-CRM och Argus-VCD.

Arbetet innebär att man tar emot ärenden från våra kunder på mail, via helpdesk eller telefon. Arbetsuppgifter kommer på sikt även innehålla hjälp till kunder med inläggning av artikelinformation för deras produkter som dom lanserar på den Nordiska marknaden.

Vi söker dig som trivs på en mindre arbetsplats i en expansiv miljö. Du är flexibel, tar initiativ och kommer med idéer. Du gillar problemlösning och är duktig på att arbeta självständigt när så krävs. Som person är du social och gillar en arbetsmiljö där inte alla processer är satta. Som person är du driven och har en god förmåga att samarbeta och rycka in där det behövs. Du skall ha god datavana och gärna en bakgrund från dagligvaruhandeln för att förstå flödena som finns på denna marknad. Har du även SQL server kunskap är det meriterande. I övrigt ska du ha goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift. Kunskaper i Finska är meriterande.

Vi är ett företag som värderar öppenhet och prestigelöshet högt. Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i ett stabilt företag i en spännande och komplex bransch tillsammans med kompetenta och öppensinniga kollegor. Du erbjuds utvecklingsmöjligheter både personligt och professionellt med mycket eget ansvar i en utvecklande miljö.

Sök tjänsten genom att maila ditt personliga brev och CV till oss på: info@nordman.se

Sista ansökningsdag är 21 april!

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om anställningsvillkor
Tillsvidare, dagtid.

Kontaktpersoner
Peter Norgren 070-7928771

peter.norgren@nordman.se

Nordman & Co AB är ett företag som levererar säljstödsystem och artikelinformation (tidigare kallat VCD) till dagligvaruhandelns säljkårer och säljbolag. Vi är ledande CRM-leverantör för företag med mobila säljare inom Norden. Vi har vår bas i Stockholm, Solna men har även ett kontor i Piteå. Vi har över 100 kunder som har Argus-CRM idag i varierande storlek, från marknadsledande företag till några mindre aktörer. Våra kunder finns i hela Norden. Vi på Nordman & Co sysselsätter idag 15 personer och omsätter i år ca 21 miljoner. Vi äger systemen och styr utvecklingen av Argus-CRM och VCD tillsammans med våra kunder, för våra kunder, med fokus på användarvänlighet.

Några av de kunder vi har idag är Barilla, Beiersdorf, OLW, Orkla Foods, Estrella, L’Oréal, Colgate, Santa Maria, Kronfågel, Guldfågeln och Kavli.