Våra erbjudanden

Från förstudie till driftstart på tio veckor.

Ett av marknadens smartaste säljstöd som används av över hundra säljkårer i Norden

Argus CRM

Argus CRM är säljstödet för säljare inom dagligvaruhandel, servicehandel, apotek, storhushåll och byggmarknad. Med säljstödssystemet Argus CRM är säljaren snabbt igång och har allt på plats, utan uppkoppling.  Programmet finns för iPad, iPhone, pc och även som app för Windows 10.

Argus CRM ger en bra säljstart på dagen med full koll på planerade besök, besökshistorik, orderstatus och kampanjer. Du har även kontroll över kundbesöket utan att behöva vara uppkopplad mot internet. Vid slutet av dagen kan du se dina sammanställda aktiviteter och med ett enkelt knapptryck överföra dagens arbete till backoffice.

Några av fördelarna

Enkel planering med kalendersynkronisering
EDI-order till grossist och affärssystem
Kampanjorder för snabbare ordertagning
Marknadsfrågor och marknadsundersökningar
Distributionsmätningar
Mäta hyllandelar
Import av POS-data
Registrering av besöksaktiviteter
Presentation med integrerad ordertagning
Integration med affärssystem
Enkel hantering av basdata
Export av data till Excel
Färdiga rapporter

Argus BI

Ett lättöverskådligt verktyg för att enkelt skapa färdiga rapporter och uppföljningar som alla kan ta del av. Här kan du exempelvis hantera besök, beställningar, listningar, marknadsfrågor, kampanjutfall och mycket mer. Du kan även ge människor tillgång till utvalt material, även om de inte har Argus.

Argus PiX

Argus PiX är ett webbaserat verktyg för bildhantering där du enkelt kan följa alla bilder som säljare har tagit, till exempel före och efter en ombyggnation. Det gör att du kan koppla försäljningssiffror till bilderna. Du kan självklart dela med dig av bilderna direkt från systemet, även till dem som inte har Argus.

Argus VCD

I Sverige erbjuder vi även Argus VCD, som effektiviserar hanteringen av artikelinformation. Programmet kan lätt integreras med ditt ERP-system och säljstödet Argus CRM, och är verifierat av GS1 Sweden.

Några av fördelarna

Validering av artikelinformation för att minimera fel
Skriv ut artikelinformation eller spara som pdf
Kopiera artikelinformation om du har liknande artiklar
Importera bland annat Excel- och XML-filer
Skicka information till Dabas

Argus Presentation

Via Argus Presentation kan du ladda upp exempelvis pdf:er och rörliga filmer, och få dem upplagda vid rätt kund. Dessutom kan du ta emot beställningar direkt i presentationen. Enkelt förklarat är det en interaktiv säljkatalog.

Anbudsmodul

I den här modulen hanterar du alla dina offerter och anbud – från ax till limpa. Givetvis med ett upplägg och en utskrift som grossisterna accepterar. Skapa en offert, kopiera den till fler kunder och priserna ändras automatiskt mot de aktuella prislistorna.

Här kan du även läsa in fakturor, matcha dem mot dina anbudsstöd, följa volymer och ekonomiska kalkyler och mycket mer.

Innesäljmodul

Här bygger du ringlistor för dina innesäljare så att de lätt kan följa upp och få en överblick av dagens samtal. Om kunden inte svarar föreslår systemet en ny dag och tid för samtalet, så att det inte glöms bort.

Självklart kan du ta emot och lägga beställningar direkt i systemet.

”Om du tittar på meritlistan över vilka som har tjänsten i dag så är Argus det ledande säljstödsystemet i Norden. Punkt. Man behöver inte säga mer än så.”

Gjermund Giljarås, försäljningschef, Ferrero Sverige

Frågor?

Hör av dig

Skicka ett mejl

Jessica Wester
Senior key account manager
jessica.wester@nordman.se

Ring oss

08-442 45 80 (växel)

Hälsa på & skicka post

Vitec Nordman AB
Gårdsfogdevägen 18B
168 67 Bromma

Vitec Nordman AB
Västra Kajvägen 4
941 38 Piteå

Sociala medier